dijous, 26 de març del 2009

Viatge a l'Índia i Nepal



Us agradaria conèixer l'Índia i el Nepal però no us atreviu a anar-hi pel vostre compte o no sabeu amb qui fer-ho?

El Xavi i la Carme, dos viatgers experimentats que ja porten dues voltes al món (són més Rodamons que nosaltres!!!), organitzen viatges a aquests països. La idea és fer grups reduïts, anar a allotjaments econòmics, desplaçar-se amb tren..., és a dir, fer un viatge alternatiu però amb la seguretat de tenir un responsable al capdavant del grup. Si teniu un esperit aventurer i ganes de conèixer gent maca que també l'apassioni viatjar, feu una ullada a:


4 comentaris:

folgueroles ha dit...

espero que no hagi estat tan sols per la malaltia, pero per fi el tenim com catala de l'any.
El mateix dia,diuen els diaris, obria els ulls com un principi de recuperació.

pilar ha dit...

Hola Folgueroles,
jo com tu, vull creure que no se li ha donat per la malaltia, per a mi s'ho mereix tot, ja que crec fermament que ha fet tant! i se l'estima tant! que és un clar exemple del que deia Charles Haanel
(penso que no m'equivoco) "per aconseguir amor....carrega-te'n fins que n'esdevinguis un imant"

pilar ha dit...

Ahir em vaig enterar d'una investigació que s'està portant a terme per dos centres tecnològics, un de Terrassa i l'altre de Talavera de la Reina que m'ha sorprés.
Ho resumiré a la meva manera, potser ja ho sabeu, però de tota manera aquí va:
Han desenvolupat peces tèxtils que poden generar electricitat, aprofitant la diferència de temperatura entre el cos humà i el medi ambient, la qual cosa servirà per carregar mòbils i càmeres.
O sigui que potser "no estem massa lluny de poder sortir de casa portant al damunt una peça que ens serveixi per carregar el mòbil o el reproductor MP3, i deixar endarrere el carregador" han manifestat les fonts d'investigació. Podria ser un mitjà molt útil i net, sobretot pels excursionistes de grans recorreguts.
Apa, ja està. Siau

Anònim ha dit...

Muy chulo el blog... os dejo tambien el mio, www.molaviajar.com

un saludo
adri