dimarts, 24 de febrer del 2009

Shiva Ratri


Ahir va ser la festa de Shiva Ratri, la nit en que tot el que significa la deitat Shiva es menifesta amb més força damunt la terra, és a dir, la força de voluntat, el control mental, la visió més enllà dels ulls físics... Per tant calia estar ben despert i conscient per captar tota aquesta energia.

Aquesta festivitat se celebra amb gran devoció a l'Índia i al Nepal. De tots els països on hem estat, el que més ens ha captivat ha estat l'Índia, pels seus contrastos, el seu misticisme, els seus colors, la seva puresa... Per tal de recordar i reviure una part de la cultura hindú ahir vam assistir a la celebració del Shivaratri en el centre on l'Ignasi fa la formació de ioga i, encara que només fos per unes escasses hores, ens vam transportar mentalment a l'Índia, a través dels rituals, olors d'incens i el profund so dels mantrams vibrant al nostre cos.

Shiva Raja Maheshwara

Jaya Shankara Shiva Shambo

Shambo Shambo Jaya Shankara Shiva Shambo

dimarts, 10 de febrer del 2009

Arribada a Barcelona

Diumenge dia 1, a l'hora prevista, vam arribar puntualment a l'aeroport del Prat de Barcelona. I com també era previsible vam arribar sense haver dormit, amb jet-lag i una mica desorientats.
Ja som aquí!!!


Vam tenir una gran rebuda! Familiars i amics donant-nos la benvinguda, no hi ha una manera més maca de tornar a casa.





La Glòria i el Rafa, els catalans que vam conèixer a Perú. Falta el Paco!


La Montse i l'Àngel, els de Vic.


La Chus, la Lluïsa i la Yolanda, de la ex-feina.



La mother dels rodamons.


També hi eren el 90% dels germans/nes de l'Ignasi, cunyats/des, alguns nebots i el meu pare, però desgraciadament no en tenim cap foto que es pugui aprofitar.

La primera setmana a Barcelona ens ha passat volant; retrobant-nos amb la família, amb alguns amics, habituant-nos al nostre pis, recordant Barcelona... intentant tornar a la vida d'abans, aaaaaix...!