diumenge, 5 de juny del 2011

Marató de Viatges, 4 de juny 2011.


Ahir es va celebrar a Barcelona la Marató de Viatges, organitzada pel Marc i la Mireia, de Club de viatges, i hem de dir que va ser tot un èxit. Tant per l'assistència com per l'organització i la qualitat de les xerrades.

Al bloc del matí es va parlar de temes generals sobre fer la volta al món (petits grans consells, pors a l'hora de prendre la decisió, etc) i al bloc de la tarda, d'experiències concretes dels viatgers que realitzaven les ponències. 

Com a novetat hi va haver dues connexions viatgeres en directe via skype: amb en Francesc Balagué, de Ruta Baobab, des de Mongòlia, a poques setmanes de tornar a casa, que ens va explicar que ahir mateix s'havia llevat a les 5 de la matinada per córrer en una marató i que li havia agradat molt; i amb el Xavi i la Carme, de La vuelta al mundo, que acaben de començar la seva tercera volta al món i van connectar des de Rishikesh (Índia) amb vistes al Ganges, despertant l'admiració i l'enveja de molts dels presents.

Una de les coses més interessants d'aquests actes és que et permeten retrobar amics amb els que comparteixes la passió per viatjar, animar als que es plantegen fer una volta al món, contrastar punts de vista amb altres malalts de viatges i coincidir amb reconeguts blocaires com l'Eduard Balsebre, de El bloc dels viatges, i l'Eduard Muntaner, de Com gotes a l'oceà.

Us deixem un fragment de la nostra ponència sobre l'experiència de conviure a casa d'una família de l'ètnia Dzay al Vietnam.


6 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Un plaer tornar-vos a veure! I moltes gràcies per la dedicatòria del llibre :) Queda pendent que us en fagi la ressenya al meu blog.

Salut i fins la propera!

El viatge dels Rodamons ha dit...

Gràcies a tu!
Que et vagi tot molt bé i fins aviat!

Eduard ha dit...

Moltes gràcies pel comentari (això de reconegut em sembla que em comença fer gran, je, je,je...) i va estar tot un plaer poder descobrir-nos i compartir conversa... Una forta abraçada !!!

El viatge dels Rodamons ha dit...

"Reconegut" no et fa gran, et fa important! ;)

Un plaer conèixer-te. La propera vegada que coincidim, continuem amb la conversa.
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Hola Mireia e Ignasi

Primer de tot gracies per deixar un comentari en el nostre Bloc Voltar i Voltar. Efectivament som uns "malalts" viatgers i a mes amb experiència per l'edat que us portem d'avantatge. jejejeje

Si haguéssim sabut que gravàveu en vídeo ens hagués agradat afegir-ho al nostre post sobre la Marató de viatges... el vídeo ha quedat molt xulo.

Intentarem seguir-hos en el vostre proper viatge a l'India, però ens tindreu que dir per on ...ja que veiem que aquest no es l’únic Bloc que teniu.

Una abraçada

IMMA i MIQUEL

El viatge dels Rodamons ha dit...

Hola Imma i Miquel!

He de penjar el vídeo al you tube, si t'interessa ja et passaré l'enllaç, per si vols utilitzar-lo.

Aquest és el bloc que utilitzem en el nostre dia a dia i que anirem actualitzant des de l'Índia.

Una abraçada. Ens veiem pels blocs!