diumenge, 26 de juny del 2011

Marxem a l'Índia!

Els Rodamons tornem a fer de les nostres!!!

Ja fa massa temps que les motxilles no sortien de l'armari i hem hagut de posar-hi remei.

Aquest divendres, 1 de juliol, comencem un viatge de 3 mesos per l'Índia, el país que més ens va impactar dels que vam conèixer durant la nostra volta al món. Sempre vam tenir la certesa que més tard o més d'hora hi tornaríem i, finalment, ha arribat el moment de continuar aquest viatge profund i transformador allà on el vam deixar.

Primera parada: Delhi. Segona parada: el destí dirà. Segueix-nos pel bloc i viu amb nosaltres aquesta aventura.

Hem fet un vídeo amb imatges de la nostra estada a l'Índia al 2007-2008, per començar-nos a ambientar ;)
Clica damunt la imatge

9 comentaris:

Gloria ha dit...

Ja tan sols falten tres dies per marxar!!
Mireia i Ignasi,us desitjo que tingueu molt boooon viatge!!!!!! Que hi trobeu tot el que espereu i que sigueu molt feliços!
Nosaltres des de aquí també esperem disfrutar una mica del vostre viatge amb les fotografies i els comentaris que anireu penjant.
Mooooolts petons i moooltes abraçades!!!!!
Gloria.

Marc ha dit...

Hola macus!
Disfruteu de l'Índia i gaudiu molt! Hem pillat el video de la vostra ponència i ens ha fet molta gràcia. Tenim pendent acabar l'edició de totes les ponències i us ho passarem a l'agost (esperem :-)

salut i viatges,
M&M

taram ha dit...

Carai, amb aquestes fotos ja no caldria anar a l'Índia. No he estat tranquil fins que no he vist els tres savis d'orient. Em pensava que te n'hauries oblidat, però també han sortit al final.
Que aquests i tots els savis us acompanyin en el viatge.

taram ha dit...

Torno a provar d'enviar-vos un comentari, que això està molt difícil. M'han agradat molt les fotos, especialment la dels tres savis d'Orient. Amb aquestes fotos ja no us caldria anar a l'Índia. Però com que de totes maneres hi anireu, que els savis us acompanyin en el viatge.

pilar ha dit...

Quin recull de fotos tan boniques i amb aquesta música que hi has posat tan alegre i engrescadora és que ja m'hi trobo! quines ganes m'agafen de marxar!
Segur que us anirà molt bé!
Petonets!

pilar ha dit...

Quines fotos tan boniques! i amb aquesta música tan alegre i engrescadora que hi has posat quines ganes m'agafen de marxar!
Segur que us anirà molt bé!
Petonets!

El viatge dels Rodamons ha dit...

Glòria, moltes gràcies. Us mantindrem inofrmats de tot el que fem. Seguim en contacte pel bloc, el facebook, l'e-mail i el que faci falta!

Marc, perfecte! Quan tingueu acabada l'edició de les ponències ja ens la fareu arribar i la veurem des de l'Ínida, perquè... ja ho he dit, oi, que marxem a l'Índia? Es que no puc parar de reperitr-ho, jejeje!!!

Taram, no ens hem oblidat dels tres savis... Segur que ens acompanyaran.

Pilar, si t'ho repenses, ja ho saps! Vine cap a l'Índia i ens trobem allà.

Ana y Chico ha dit...

Mireia,Ignasi que pasada de fotos y de banda sonora,me encanta la canción de Chunari,Chunari..y la peli de La boda del Monzón una pasada.Disfrutar muchisimo.Un abrazo

El viatge dels Rodamons ha dit...

Ana, a nosotros nos encanta tu seudónimo, jajaja!!! Petons.