divendres, 5 d’abril de 2013

Tot per un somni

"Todo al 69" és el títol del nou llibre del Xavi i la Carme, de lavueltaalmundo.net, i no, no és eròtic. És un llibre de viatges i de somnis que es compleixen. En aquest cas, fer la seva tercera volta al món i publicar el seu tercer llibre, que no és poca cosa!

Era l'any 2006, es disputava la final del mundial de motociclisme i semblava que Valentino Rossi, amb el dorsal 46, ho tenia tot guanyat, ja que treia molts punts d'avantatge al seu rival, Nicky Hayden, amb el dorsal 69. Però aquell dia, Hayden tenia una mirada especial. Al seu casc, lluïa un dibuix d'una pila de monedes i una frase: "Tot al 69". Així de simple, així de contundent. Hayden tenia clar quin era el seu objectiu i estava disposat a apostar-ho tot a una sola fitxa per aconseguir-ho. Contra tot pronòstic, va guanyar la carrera i es va proclamar campió del món.

El Xavi i la Carme, també ho tenien tot en contra. Sense diners per poder publicar el seu tercer llibre, amb un negoci que feia aigües, en un context de crisi econòmica... Però ho van apostar tot al seu somni: ser escriptors. Van engegar un projecte de micromecenatge per trobar finançament per tal de poder publicar el llibre. I van guanayar. Van aconseguir el suport suficient perquè el seu tercer llibre sortís a la llum. Contra tot pronòstic, van fer realitat el seu somni.

Col·laborar en aquell projecte va ser un gran encert. D'alguna manera, sentia que jo també formava part d'aquella fita i, en alguna mesura, estava contribuint a la seva materialització. He fet algunes coses bones a la vida, i una d'elles és, sens dubte, ser accionista del somni d'aquesta parella d'incansables viatgers. M'enorgulleix poder dir que he estat accionista d'un somni.

Una de les característiques dels somiadors és que quan aconsegueixen un propòsit, de seguida en persegueixen un altre. En aquests moments, el Xavier està preparant el 4t llibre per complir la promesa que li va fer a la seva àvia i està buscant el finançament necessari a través de verkami.

I tu, vols ser accionista d'un somni?


 Amb el Xavi, la Carme i "Todo al 69"

4 comentaris:

Xavier i Carme ha dit...

Rodamons! Moltes gràcies per aquest post! tenim molta sort de comptar amb vosaltres entre els nostres "accionistes" de somnis! :-)

Moni ha dit...

M'agrada a paraula "accionista" de somnis i més en aquests context on sembla que els accionistes, sobretot de bancs i de grans empreses estan deseperats. Jo també m'apunto a ser "accionista" de somnis i projectes positius i emocionants.
Gràcies Xavi i Carme i a tots els que feu que poguem també fer realitat el nostre somni de ser "accionistes"

El viatge dels Rodamons ha dit...

I tant, Xavi i Carme, ja sabeu que ens encanten els vostres somnis!

El viatge dels Rodamons ha dit...

Efectivament, Moni, a una paraula com "accionista" també se li pot donar la volta i passa a tenir una connotació ben diferent.
Benvinguda al club dels accionistes de somnis!