dissabte, 16 de febrer del 2008

Algunes imatges de l'India...

La zona de ghats de Nasik





Aixi treballen els comerciants...


El mercat de Nasik


Les iaies son les mes tendres arreu del mon





Matheran



Atencio a la super-bugaderia!


El mercat de Matheran



Les dones son les mes treballadores, com a tot arreu!


Coves budistes de Pandav Leni,


Temple hindu excavat a la roca, a Ellora


Estem a Delhi fins el 19 de febrer, que anirem cap a Hong Kong. Alla estarem el temps just per tramitar el visat de Vietnam i despres... cap a Vietnam falta gent. Aixi doncs, si no sabeu on anar per Setmana Santa, no us ho penseu mes, us esperem a Vietnam!!!

Mariona, no hem pogut contactar amb la Marta. Despres de moltissimes trucades fallides i un e-mail sense resposta, ens hem percatat de que passa de nosaltres com de la m...

Inma, quin estreno! Des de que tens l'adreca del blog estas que no pares!!! I aixo ens encanta.

Yolanda, que no hi ets? Fa temps que no sabem res de tu i ens extranya molt. Et trobem a faltar!

Montse i Angel, tambe enyorem els vostres comentaris!

I moltissimes gracies a tots els que seguiu el blog. No sabeu pas quina il.lusio ens fa cada cop que l'obrim i veiem que hi ha comentaris nous. Gracies guapus!!!

12 comentaris:

Gloria ha dit...

Hola guapus. Encara que no posi gaires comentaris al blog, a casa el mirem dia per altre per no perdre'ns res de lo que feu.
S'us veu molt contents, espero Mireia que ja t'hagis curat del refredat.
M'han agradat molt els colors de la roba de les fotografies i sobre tot la manera d'estendre-la. Si algun dia fa vent però,enlloc d'aixugar-se el deu tornar anar al riu.
Be, adeu; continuarem esperant més comentaris.
Un petó des de Vic

Anònim ha dit...

hola parella!!
soc la cosineta de folgueroles-minnesota!
quin goig! feu bona cara totos dos... mig budistes i guapos.
aixo de la vida india us prova! a veure que tal sera Vietnam!
molts records des dels EEUU!
fins despres.
gemma.

Yolanda ha dit...

Hola parella!!
He tingut uns dies d'estrés, però procuraré que no em torni a enxampar..
Quina quantitat de colors que existeixen, i tots hi són a l'Índia!! QUINES FOTOS Són precioses..
Ara que ja fa dos mesos que us seguim amb el mapa, particularment ja tenia ganes de canviar-lo.. a la OSI tenim un mapamundi, i després un mapa detallat de l'Índia, i properament penjarem un de Hong Kong, i després un altre del Vietnam!!

Petons per tota la gran família del blog, i especialment als Rodamons.

Són les 12:33h, i tenim 13,1º de temperatura a Sant Andreu de la Barca. Continúa la sequera..

pilar ha dit...

Eeei, parella!
Quina tongada de fotos tan boniques, si una és maca l'altra encara més, quins colors tan nítids, fa alegria de veure'ls. I els tres "reis mags" tan ben asseguts transmeten molta pau. A vosaltres se us nota que sabeu captar aquestes enegies positives. Molt bona, Ignasi, la teva foto com una estàtua més. I
tu Mireia, estàs molt maca, desprens molta serenitat.
Ja tenia ganes de saber la temperatura de S.A.B.!
Molts petonets a tots!

B. ha dit...

Bones Mireia&Ignasi, feia temps que no comentàveu algo al blog. La veritat em fa il·lusió seguir les vostres aventures. Encara que us trobo a faltar (bé, només conec a l'ignasi però com si us coneixés als dos...). És d'admirar la de gent que us segueix en el blog setmana rera setmana, us felicito.
Jo ara en breu començaré examens (no és estar a Hong Kong però s'ha de passar...).
Aniré seguint els vostres comentaris.
Hi ha una cosa que teniu molta raó (bé, o el savi que us veu trobar..) si la gent radiés energia positiva el món aniria 10000 vegades millor. Si les notícies/diaris escrivissin coses bones/positives tot aniria millor.
No em vull allargar molt...

Us aniré seguint mentre aneu actualitzant.
Una forta abraçada

BORJA
P.D: Ignasi, vas rebre el meu correu?Si no, te'l torno a enviar.Cuida't

Anònim ha dit...

veig que heu trobat un "ordenata" actualitzat. Les fotos continuen magnífiques.Sembla que tant les persones com els gossos estiguin mig adormits, pero com hi van els mòbils ¡¡.
Bo, el comentari de la Gloria:la roba, el vent i riu avall.
La Yolanda no sé on penjará tants mapes. L´um sobre l´altre ?
La Pilar com bona mare-sogra, no ha vist que l´estatua de l´Ignasi, desentona molt i molt. Es l´unic buda que va amb sabates. Mireia, clavali 20 fuetades i tres parenostres.
Al Borja, el desanimaré una miqueta
Hi ha poca gent que tingui energía
positiva i molt menys que en desprengui.
La Nuria, al dir "Aprofiteu tots els moments, que son únics", es el
millor resum de la vostre aventura
viatge.
Demá "Vietnam".Pais més petit que l´España pero amb mes del doble de personal i la meitat de menys de 25 anys.Espero que com bons excursionistes que sou (així ho aparenten les sabates) pujeu al Fan
Si Pan -mes o menys- i desde dalt veureu Txina.
Demano que als familiars mes propers, no els hi digueu que menjareu gos,serps,cucs, rates,sopa de rap penat i tota una serie de menjars exquisists.
ja em perdonareu que faci comentaris sobre lo que diu la gent d´aquest blogspot, pero es que els escrits m´agraden tant que no ho puc evitar. De tots modos perdó.Bon viatge, viatgers.

Anònim ha dit...

A&M
Dia 77 - 2 mesos i 15 dies - ara són les 20:59 i en aquests moments pluvisqueja una mica!!! :)
Namaste rodamons!!!
Encara que no us escrivim sovint, cada dia mirem el blog per veure si heu penjat alguna anècdota i/o foto (per cert les fotos són fantàstiques i ens ajuden a imaginar una petita part del que esteu vivint)per altra banda és inevitable pensar vosaltres, ja que vam penjar la vostra foto en un mapa i l'anem movent allà on aneu, perquè d'alguna manera aquest viatge el fem amb vosaltres, per la manera que expliqueu les coses i ens les feu arribar...
Un petonàs i una abraçadaaaaaa!!!!

Yolanda ha dit...

Hola,

El mapa el tenim penjat a la paret de l'oficina, i ara també a la següent adreça: (cal copiar i enganxar) http://img.godlike.cl/images/mapaindia2.jpg

És més o menys el recorregut que han anat fent els Rodamons...
Una abraçada,

Són les 23:40, i tenim 11,3º a S.A.B. Avui ha plogut..

Anònim ha dit...

El que no us ha dit la Iolanda es que al costat dels mapes hi ha una foto de la Mireia ampliada (la que esta sentada sobra una pedra) í està guapíssssima. Ha tingut el detall de posar-ho a la pared de devant del meu ordinador -on és la nevereta- i així tothom va veient el recorregut.... és que la Ioli és una passada. Ara feia temps que no escribia, però és que tinc paletes a l'edifici, estan fent el reforç de les vigues que ténen al·luminosi i a em falta uns troços de sostre, vaja sembla Sarajevo. Ja sé que em queixo de coses "mundanes" però qui és el que no es posa nerviós amb paletes (molt bona gent) pel mig.
Això si, com que obro el blog sovint amb relaxo amb les fotos.
Una forta abraçada
Alícia

Anònim ha dit...

Hola! El que no t'han dut és que ja tenim viatge, a Granada, ja que no tenim calers per anar tant lluny com estàs tu, que ja ens agradaria, que hi farem. Ahir vam anar la Yoli, l'Ali i jo, a la pelu, es vam agafar mitg AM i desprès es vam trobar amb la Tere i la Chus, al restaurant del Museu de l'Historia, així vam fer alguna cosa diferent. Ja veus que no ens oblidem de tú, i tal com t'han dit tenim la teva foto a la vista. Un petonàs per tots dos i moltes gràcies per les explicacions de les mandales. Luisi.

Mariona ha dit...

Bona nit!! Ja fa alguns dies que heu arribat a Hong Kong. Ja us heu acostumat al nou entorn? Aprofiteu per practicar anglès!!No podem venir de vacances a Vietnam però ens conformarem amb les fotos i notícies que pengeu al blog, les de l'Índia són genials!!
Fins a la propera.
Els Jabbours

Mariona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.