dissabte, 8 de març del 2008

Vietnam

Seguidors del nostre blog, ja som aqui! Per fi un cibercafe on ens hem pogut connectar al nostre blog, oe, oe! Disculpeu l'espera pero pel que veiem la tecnologia no es el fort de Vietnam. Us farem un breu resum del que hem estat fent aquests dies.

Arribada a Ho Chi Minh. Aqui la gent fa vida al carrer: a cada cantonada hi ha un grup de vietnamites sentats en unes cadires minuscules amorrats a un bol endrapant noodles o be espatarrats en una tombona fent la beicana. I aixo a totes hores! A les 7 del mati ja estan menjant noodles o arros amb carn i no paren en tot el dia. I entre bol i bol, una dormideta! Suposem que la calor juga un paper important en aquests estil de vida...

Despres hem baixatcap al Delta del Mekong. Hem estat al poble de Ben Tre i durant aquests dies no hem vist a cap turista. La gent ens mirava molt pel carrer, sobretot a l'Igna, els hi fa molta gracia la seva barba ja que els vietnamites gairebe no tenen pel a la cara. Hem agafat barquets de tot tipus i ens passejat pel Mekong, els dos sols! La part negativa de que no hi hagi turistes es que ningu parla angles, ni tan sols a l'hotel on estavem, i alhora de menjar les coses es compliquen. Un dia volia fer un cafe calent (sense gel) i vaig acabar prenent una pepsi calenta!!! La meva pronunciacio en vietnamita no deu ser prou acurada... No es pot tenir tot.

Pel cami hem parat a Hoi An. Poblet precios i super turistic. Tothom parla angles, els restaurants tenen cartes i estan traduides, a part dels tipics plats vietnamites tambe fan menjar occidental... Un paradis per relaxar-te uns dies, pero et sents una mica borrego seguint les currues de turistes per visitar els 4 museus que surten a la guia.

Ara estem a Hanoi. Acabem d'arribar i encara no ens hem situat, tan aviat com tinguem coses noves per explicar us ho farem saber.

Delta del Mekong. Mes aviat semblem xinesos, l'Igna amb aquesta barba i jo... amb aquest bigoti!



El valent de l'Ignasi...



Hoi An



Mercat de Hoi An



Aquests "angelets" son terribles, quan van veure la camera se'm van tirar al damunt i tenen una forca sobrehumana, una mica mes m'arranquen els bracos i destrossen la camera!

16 comentaris:

taram ha dit...

Hi, nois,
Ja veig que heu fet les paus amb la tècnica. Me n'alegro, així no hauré de fer d'intermediari entre vosaltres i els vostres fidels, encara que, una mica més i arribeu abans vosaltres que la meva informació.
Esteu molt bé amb els barrets de palla. Fes-vos-en més fotos que són molt fotogènics. La vegetació es veu exuberant. Es nota que l'aigua no hi falta. A veure si ens en porteu una mica, que aquí estem molt assedegats.
Una abraçada a la Mireia. A l'Ignasi, una abraçada de lluny, que no vull fer mal a la serp.

Mariona ha dit...

Hola parella, començavem a enyorar el comentari de rigor del nou país però ja el tenim aquí.Com que no podem venir a Vietnam de vacances,anirem al delta de l'Ebre i ens imaginarem que estem al delta de .....(no recordo el nom i no canvio de lloc per no perdre tot el que he escrit que ja ho he perdut més d'una vegaga)
En aquestes fotos si que feu cara de "guiris feliços", sobre tot la de l'Igna amb la serp; Mireia a tu si que t'ha agafat el sol o potser la vermeló de la cara és de la pepsi calenta.
Petons i fins a la propera connexió.
Els Jabours

Mariona ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Yolanda ha dit...

Hola Rodamons!!!

Aquí torno a l'atac amb les meves preguntes...

Com viatjeu de ciutat en ciutat al Vietman??

Mireia, on t'has comprat aquesta brusa tant mona que portes?? No sé perquè, però la Mireia, amb aquest barret em recorda més a "La casa de la pradera", que als xinesos...

Mireia, ja menges prou?? ho dic perque els nens que et van "atacar" els veig molt petitons... com pot ser que puguèssin amb tú?? serà per la dieta vietnamita??

Avui és dia de votacions, ja heu votat?? (jeje..suposo que no hi heu pensat...)

Ens alegrem molt de que ho continueu passant tant bé, malgrat beure pepsi calenta...

Molts petons..

Son les 14:48h, i tenim 17,7º a S.A.B. Hem tingut tres dies de molt de fred, però de pluja res..

Anònim ha dit...

je, je...no feia falta el comentari sobre els nens, jo he tingut por només veure la foto!! Els pitjors el del pantalonet de flors i el que està al seu costat. uoh, pànic!! Moooolts petonets!!

Sílvia M. R.

Anònim ha dit...

10 març 2008 - dia 97
12.49 p.m.
Ei supers!!
Que guapos amb aquest barret!La veritat és que la barqueta no es veu molt bé, i l'aigua està molt bruta...degut a les pluges oi?, però a vosaltres us veiem molt bé, per fí una foto de l'Ignasi amb un somriure!
Ignasi, la foto amb la serp gaire tranquil no se't veu, jejeje i qui ho estaria??
Us esperem impacients perquè ens expliqueu més coses.
Un Petonàs.
AiM

Anònim ha dit...

ara que volteu tant i observeu la diferencia de colors i llum dels paissatges i la gent i els plasmeu a les fotos en que ens obsequieu, heu notat els diferents olors que despren la terra als diferents llocs on aneu ? ja sé que soc "raro". Jo no he estat al Vietnam pero he vist fotos i videos dels que sí hi han estat; pregunto:a Ho Chi Min vareu entrar al Cao Dai ?. Ara que sou a Hanoi i aprofitant que sou aprop, penseu pujar al Fa Si Pan, no ens decepcioneu si us plau.
Sí, veig la frondosa i arreglada barba de l´Igma,pero no veig l´anunciat bigoti de la Mireia i mira que mi he fixat.
Deixeu-vos de menjars occidentals
i aprofiteu per menjar els saludables cucs i altres herbes.
Ah, Mireia, calía donar un bitllet de 10 no se qué al menut dels àngels karateques per amansar-los i fer la foto ?
I per últim, es veu perfectament que la serp es embalsamada o pitjor encara, de plàstic.
Adéusiau i com diu el Zapatero :
buenas noches y buena suerte.

Anònim ha dit...

Hola comentaristes!
Gracies per dir-nos que sortim tan macos, pero penseu que fem una estricta seleccio de fotos abans de penjar-les, en realitat estem molt envellits i demacrats ;-) A sobre aqui no hi ha llocs per depilar-se, o sigui que aixi anem! Ah, la brusa de la foto me la vaig comprar a l'India.
Respecte els nens, a la foto nomes en veieu 4, pero despres van apareixer tots els nens, eren una multitud! Be, potser eren vuit o nou, pero repeteixo, amb una forca sobrehumana i aixo que venien de bon rollo! Per les nits encara tinc malsons...Els vietnamites son una raca molt "resistent". Potser si que un bitllet d'uns quants mil.lers de dongs els hauria amansat...
Agrairiem que ens mantinguessiu informats de que fa el barca. Aqui tothom enten de futbol i quan diem que som de Barcelona els vietnamites ens comencen a parlar entusiasmadament del Barca i nosaltres posem cara d'interessats i anem assentint "Mmmmm" pero no tenim ni idea de com esta el tema! L'amo d'un hotel ens va cantar tota l'alineacio i va posar un partit del Barca per la tele! Jo que mai he vist un partit sencer a Barcelona...
Tema olors: si que ens hem fixat amb les olors que fan els diferents paisos, les ciutats, els mercats, les cases... pero en la "terra" en concret no ens hi hem fixat gaire. Intentarem prestar mes atencio!
L'aigua del Mekong baixa una mica fangosa i els canals petits estan bastants bruts. Aqui no cuiden gens el medi ambient, tota la merda va a parar al riu.
Per Vietnam ens hem mogut amb tots els mitjans de transport possibles: tren, autobus, microbus, ferry, avio, carro de cavall i bicicleta. Aquesta nit agafarem un tren nocturn cap a Sapa i arribarem dema al mati. Alla farem trekkings per visitar poblats d'etnies minoritaries. No se pas si la nostra condicio fisica ens permetra fer cim al Fa Si Pan.
Us mantindrem informats!

PBC ha dit...

Bona tarda família. Ja torno a ser aquí (havia perdut el mot de pas). Malgrat no escriure en el blogg, sóc seguidor del mateix i friso per veure els comentaris vostres i les afotos dels llocs on esteu. Vietnam és molt bonic (malgrat estar tan lluny). Aquí, que està més a prop, tot va bé i tot segueix igual. El Zapatero ha guanyat les eleccions a españa i ha augmentat el nombre d'escons (?), el Barça perdrà la lliga i la guanyarà el madrid (colla d'impresentables tots els del Barça), a eurovisión envien un "friqui" que sortia al Buenafuente ("el gilipolles"), segueix sense ploure, arriba Setmana Santa, etc.
Vietnam segueix estan lluny, però no heu de deixar d'anar a Halong Bay (ho veureu de seguida, està al nord i ple d'aigua amb roques). Per cert Mireia, quan mengis vedella a Vietnam , vigila que no bordi.
La família tots bé i l'Ona creixent molt i enyorant als seus tiets.
Un petó a tots dos.
Apa. PBC.

B. ha dit...

Bona Tarda Rodamons,

com va per Vietnam? Aqui a Bcn un ja te ganes de que arribin les vacances.
He anat seguint cada cop que actualitzaveu el vostre Blog tant les vostres entrades com les dels comentaristes i realment és d'admirar la de gent que us estima! ;).

Jo sempre que puc intento posar algun comentari pq sapigueu que us segueixo.

Molta sort per el món!

Una forta abraçada,

BORJA

Anònim ha dit...

Estimats Rodamons,

M’han encantat les fotos que heu penjat, moníssims amb els barrets (a pesar de la barba espessa de l’Igna i del bigoti inapreciable de la Punt), les parades de fruita i flors, el valent encantador de serps, els nens forçuts (que sota aquesta careta d’innocents gairebé plaquen a la pobreta Mireia) i, per mi la millor de totes, la Mireia-Lee (deixa la pepsi calenta que t’està afectant!!!!) jeje
Sobre el Barça, no us puc informar, em sembla que va fatal i no guanyarà la lliga però poc més us puc dir... em sap greu no ser una bona font d’informació! Jo també diria: “mmmm”!

Molts petons pels meus peluts!!!
Núria

Anònim ha dit...

CAN XIFRA, 14-3-08
A poques hores de començar unes gustoses vacances escolars, aprofito aquest cordó umbilical electrònic que ens manté units per aportar quelcom, al blog,
Si us plau, mireu si em podeu enviar per SEUR, ARA VINC (o l’alternativa vietnamita) unes coses,
- L’equipament del domador de serps, es a dir: camisa blanca de Bulgari, pantalons de Toni Miró i cinturó de D&G, jo ja estic assajant la pose i espero que em serveixi per domar les bèsties de can Xifra. Ja m’hi veig
- Uns pantalons (talla 46) com els del jove psicotriller de més a la dreta de la família dalton,(si, els de l’agressió a la Mireia). No us demano les sabates, ja seria massa. Seran perfectes per a les reunions amb els jardiners i pagesos del maresme.

Fins a la propera
jaume

Anònim ha dit...

Hola macus, perdoneu el meu retard, aquí la vida es més estresant. M´encanten el vostres comentaris,es un bloc sense desperdici. Cuideu-vos molt, i seguiu aprenent d´aquest intercanvi cultural. Una abressada molt grossa. Inma

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ei parelleta,
Continueu estant molt macos malgrat el pel de la Mireia -que a les fotos no es veu-. Ara faré com la Iolanda, pregunta: Si no pots depilarte i tens bigoti, com tens les cames??? o això que em pensava que era que se t'havien engreixat les pantorrilles no és més que el gruix dels pels... Sisplau Mireia, vagis on vagis no et posis minifaldilla fins que no trobis algun centre d'estètica on et puguin depilar.
Futbol: són 3/4 de 7 de diumenge 16 de març (dia de la palma). El Madrid ahir va perdre davant del Deportivo, l'Espanyol està guanyant (recorda Mire que tinc el cor perico) i el Barça avui juga amb l'Almeria i torna a tenir possibilitats a guanyar la lliga. A veure com acaba el diumenge. La Iolanda us acabarà de donar els resultats per que feu cara d'entesos quan us parlin del Barça. Finalment l'espanyol ha guanyat al Mallorca 1 a 2 oe oe oe oe....
Especial Noticies Mundet per la Mire: L'altra dia ens varen dir el nou organigrama de l'Àrea, ara serem Servei en contes d'Oficina. A l'home dels teus sommis (encara que siguin malsons)li han fet una Oficina a mida - no hi ha com fer la pilota... Ah i la Fina Martin es casa el 9 de Maig amb el seu Luis.

Petons per tots dos.

Alícia

Yolanda ha dit...

Hola!!

Finalment el Barça va perdre..la possibilitat de tornar a acostar-se al Madrid. Va empatar, contra l'Almeria... qui va guanyar, tres medalles d'or (de moment) als campionats de natació d'Europa, és la Gemma Mengual!! la dona de l'aigua... I més.. el F.Alonso, quart a Melbourne, on hi havien 39º de temperatura...(aneu prenen nota..) Mireia et farà falta depilar-te amb tanta calor, tant per poder posar-te minifaldilla, com per l'abric que donen els propis pels...

Déu n'hi do les notícies de Mundet... us n'ha donat algunes l'Alícia, que ni jo savia!!!

Petonets!!

Són les 18:12h (i hauria d'estar estudiant..) i tenim 16,5º a S.A.B., ennuvolat, però sense ploure.