dimarts, 27 de gener del 2009

Els últims dies...

Estem a la recta final d'aquest llarg viatge i els últims dies abans de tornar a Barcelona els estem passant a Washington, recorrent els llocs per on va estar l'Obama el dia de la Inaguration. Per un costat tenim ganes de tornar per retrobar-vos, però per l'altre se'ns fa una mica estrany tornar a casa després de tant temps de no tenir un habitatge fixe.

Pels que voleu més dades sobre la tornada:
  • Companyia: AERLINGUS
  • Vol: EI 562
  • Procedència: Dublín (sortim de NY però canviem de vol a Dublín)
  • Arribada: Aeroport del Prat, dia 1 de febrer, a les 10:30 del matí.

Ens fa molta il.lusió que, els que podeu, voleu, teniu ganes o no teniu res més a fer, vingueu a rebre'ns a l'aeroport, però no us preocupeu els que no podeu venir, ens veurem de totes maneres, més tard o més d'hora. No us salvareu de quedar amb nosaltres i d'escoltar les batalletes!

Gerard, si vens a l'aeroport, res de ser un observador anònim, et volem conèixer en persona!

Joanjo, ens pensàvem que lo teu era una excusa barata, que ja ens coneixem, jeje!, però la Sil ens ha confirmat que estareu fora. Que us vagi bé per Copenhaguen i no feu l'animal... o sí!

Folgueroles, trobem a faltar la teva crítica fotogràfica de Miami. L'última crònica del viatge, falta el teu comentari!

Ens ha encantat fer el blog, i no sabeu pas la il.lusió que ens fa cada cop que ens conectem i veiem un comentari més. Ens heu fet sentir que no estàvem tan lluny, ens heu ajudat en moments difícils i ens heu fet companyia quan ens sentíem sols. En definitiva, tots heu format part d'aquesta aventura i ha estat un plaer compartir el viatge amb vosaltres.

Ah, el blog continuarà des de Barcelona, o sigui que els comentaristes, que us aveniu molt i heu fet pinya, seguireu en contacte. De totes maneres ja farem alguna cosa perquè us conegueu personalment. Ens veiem!

12 comentaris:

Yolanda ha dit...

Falten 4 dies..

gemma ha dit...

bones tardes, rodamons. Nosaltres els de folgueroles ja vam fer el punt i final amb la metáfora del porc senglar i l´arbre petitó, perque ja veiem el feliç final de la vostre aventura. Ha set un any
memorable. Hem aprés més del mòn,
i els seus habitants que amb tota la nostre vida. Hem conegut com son els rodamons, els "escribidors"
la morther Pilar, el pare Josep, però demanem que ens deixeu conservar a la memoria tot aixó tant fantàstic que hem viscut. No
ens trenqueu el sommni; deixeu-nos continuar somiant. Gràcies per tot
i gràcies a tots.
En lo del comentari de les fotos de Miami, m´ho guardo perque son
... Fins sempre, amics

Anònim ha dit...

Hola nois!!
Doncs ja estem desitjant de veureus per que ens expliqueu "en directe" les batalletes. Allò de... " lo que no ens vam atrevir a escriure", etc (sempre hi han histories fosques, jajaja)
Apa, guapos, ja sabem que estareu mooolt ocupats quan torneu, però quan tingueu una estona per a dedicar a aquestes dues ànimes viatgeres ens ho dieu, d'acord???
Una abraçada i bon viatge!!
Xavi i Carme (de wwww.lavueltaalmundo.net)

taram ha dit...

Ei, Yanquees,
Això dels últims dies sona una mica malament. Em recorda 'El último Mohicano', 'Los últimos de Filipinas' o 'El último cuplé', novel.les i pel.lícules que no m'agraden gaire. Més aviat hauríem de dir 'falten' 2 dies. Falten dos dies per retrobar-nos, per veure el nou nebodet, per començar un nou viatge, però aquest, suposo, sense moure-us gaire de Barcelona. De tota manera, tant si són els últims dies, com si falten dos dies,
Rodamons, WELCOME TO BARCELONA!!! i felicitats per la part que us toca.

A+L ha dit...

Ja ens agradaria estar alli, al aeroport, i tornar a veure-vos...

Pero no passarà tant de temps, ni ho deixarem per a la casualitat! Pujarem a la muntanya o Mahoma baixarà al Llevant, hehe!

Un abraç molt fort del valencians re-encontrats! Bon vol i que seguixca el viatge.........................

Glow ha dit...

Caram, sembla mentida que això s'acabi... espero que mantingueu el blog, si no, què faré jo pels matins sense la vostra crònica i els comentaris dels fans?

Bona tornada, rodamons!

Yolanda ha dit...

Falten 3 dies..

Algunes de la ex-feina de la Mireia hem quedat a les 10 del matí a la zona d'arribada de passatgers de la Terminal A. El mateix vol que ells agafaran, tant avui com ahir, va arribar molt puntual, i segur que aquests Rodamons ni facturen ni res..

Anònim ha dit...

Falten dos dies i mig!!!
Yolanda, has tingut molt bona original idea,segur que arribaran a l'hora prevista. Els Jabbour's també arribarem a les 10h a la terminal A.
Fins el diumenge!!!

Anònim ha dit...

Sorpresa!
Un de nosaltres vindrà a l'aeroport.
Bloggers, ens coneixerem, però encara no sabeu a qui???
Glòria, Rafa i Paco
"els del Perú que gairé bé acaben amb els rodamons fent-los pujar a la inverosímil alçada de 4.500m sense preparació ni res" Ens ho perdonareu, oi? De fet, som "culpables" d'haver-los aficionat a això de la muntanya, ara només esperem que l'afició els continuï. Ens veiem.

Anònim ha dit...

Hola rodamons i blogaires: la familia també anirem a les 10 a la terminal A i mirarem de trobar a els de la feina i a tothom que vingui a fer claca.
Estem super emocionats de veure una altre vegada a l'Ignasi i la Mireia.
També volem felicitar a la mother dels rodamons, per ella no deu haver esta molt fàcil....i agrair-li a ella i el Josep tot el que han fet pel Pep.
Ja queden molt poques hores!!!!!.
Els Bosacoma i els Cabanes de la rambla.

Yolanda ha dit...

Falta 1 dia!!!

Curiosament avui, el vol que han d'agafar ells dema, vé una mica endarrerit, res, un quart d'hora..

Fins demà..

Anònim ha dit...

Ja està, ja són aquí, ja han tornat. Quanta emoció aquest matí a l'aeroport!
Ha estat un goig conèixer-vos a tothom i esperem que d'aquí a un temps ens poguem tornar a veure... quan la Mirèia i l'Ignasi ens preparin per explicar-nos batalletes, sort que la del Perú ja ens la sabem.
Una abraçada a tots vosaltres,
Glòria i Rafa