dissabte, 30 de juny de 2012

Malalts de viatges

Hi ha qui es pensa que l’afany de viatjar es cura amb l’edat. O quan has realitzat una aventura contundent, com fer la volta al món durant més d’un any. Hi ha qui creu que, quan has viatjat molt, et passen les ganes de seguir viatjant perquè ja has vist molts indrets sorprenents, de manera que el teu interès s’ha anat saciant. I res més lluny de la realitat.

Quant més viatges, més ganes en tens. Quants més països coneixes, més conscient ets que n’hi ha molts més per descobrir. La curiositat no minva, tot al contrari, es retroalimenta i a cada viatge que fas te’n surten cinc més que anheles realitzar en un futur. El món és molt gran i hi ha tants racons per perdre’s...!

És per això que gaudim tant de trobades com la d’ahir, amb viatgers que també han fet la volta al món i altres que estan a punt de fer-la. De fet, aquestes reunions són necessàries, són el grup de suport que tot malalt de viatges necessita. Un grup on es comparteixen experiències i emocions, on es fa patent la diversitat de formes de viatjar i a on, sobretot, es reviuen il·lusions. Està més que contrastat que els grups de suport aporten beneficis substancials als col·lectius que pateixen diferents tipus d'addiccions. Doncs, de la mateixa manera, els malalts de viatges també necessitem les nostres trobades terapèutiques.

Bon viatge, Joan i Èlia.

el David i la Mireia, la Marta i en Joan i l'Èlia.

2 comentaris:

la vuelta al mundo de victor y raquel ha dit...

Me encanta!! Nos sentimos muy identificados....cuando lleguemos nos apuntamos a esas xerradetas jejej. Sera dificil que disminuyan las ganas de viajar...un beso desde laos!!!

El viatge dels Rodamons ha dit...

Ya veréis como, cuando volváis, las ganas de viajar habrán aumentado ;)

Un fuerte abrazo a los dos y pasarlo muy bien en Laos.