dissabte, 6 d’octubre del 2012

Els colors de l'Índia; diversitat seductora


Ja sabeu com m’agrada l’Índia. També sabeu com m’agrada la fotografia. Les meves dues passions s’han retrobat en l’exposició que presento al Casal de Barri Can Rectoret (C/Via Làctia, 4, Barcelona), fins al 31 d’octubre.

Durant el viatge de la volta al món (2007-2009), el país que més em va captivar va ser l’Índia, per la cultura mil·lenària, la complexitat que la conforma, els contrastos que ofereix, el pacifisme de la seva gent i, evidentment, pels colors. L’any passat vaig tornar a aquest indret misteriós per 3 mesos i les sensacions van ser tan intenses com el primer cop. (A l'etiqueta India 2011 en podeu veure les cròniques).

En aquesta exposició fotogràfica, us mostro la meva fascinació per les petites coses, com una àvia rentant el seu nét, uns monjos resant al temple o un pelegrí en busca de la salvació. Escenes quotidianes, impregnades dels potents colors de l’Índia.

 

4 comentaris:

salvador ha dit...

La realitat de l'Índia + el sentiment de la Mireia + la virtualitat d'una fotografia = l'esperit de la Índia.
Sens dubte és així.

El viatge dels Rodamons ha dit...

Molt bona l'equació ;)

Quaderns de bitàcola ha dit...

Hola rodamons! disculpeu, feina temps que no ens passàvem per aquí i veiem que heu fet una exposició, la Índia!! :) Vosaltres hi sou allà? ens agradaria molt veure-la i retrobar-nos!
Una abraçada!

El viatge dels Rodamons ha dit...

Ei, Enric i Cèlia!!!
Tenim pendent una trobada viatgera per explicar-nos batalletes ;)
Ens enviem un privat i concretem.
Una abraçada!