diumenge, 30 de desembre del 2007

Nadal, Sant Esteve i Cap d'any

Ja estem amb el grup de ioga de l'Ignasi i tots junts us desitgem un Bon Nadal!



Sí, ja sabem que és una mica tard, però la vida espiritual de l'India ens ha tingut molt ocupats i fins avui no hem tingut temps de connectar-nos. Hem trobat a faltar el dinar de Nadal, l'amic invisible, els canelons de Sant Esteve... Aquest és el sopar de Nadal que vam fer...

Aquests dies hem estat a Puttaparthi, a l'ashram de Sai Baba. Ens llevàvem a quarts de sis de la matinada, ens vestiem de color blanc i anàvem al temple de Sai Baba. Alla esperàvem unes tres hores asseguts al terra de marbre, apinyats entremig de mil.lers d'hindus, a que sortís el mestre Sai Baba. No se sap a quina sortirà, ni tant sols si sortirà, però nosaltres sempre estàvem allà esperant. I mentrestant cantàvem, pensàvem, conversàvem, meditàvem... Explicat així sembla de bojos però un cop hi ets ho vius d'una manera diferent. En aquests llocs hi ha una energia brutal, es respira un ambient especial, místic, profund, intens, devocional... La veritat és que val la pena viure-ho en directe. Una de les coses que hem apres aquests dies és a esperar. Esperar sense saber a què. Esperar sense més. Fer de l'espera una part més de la teva vida sense que sigui una pèrdua de temps. Aprendre esperant...

Avui estem a Mamallapuram i ens hi quedarem fins el 3 de gener. Després anirem a Tiruvanamalai fins el 6 de gener, us ho dic pels que ens seguiu amb el mapa.

Com que probablement no podrem escriure abans, us desitgem a tots un molt bon any nou! Nosaltres el passarem amb màniga curta i suant de mala manera! Namaste.

20 comentaris:

Glow ha dit...

Hola parella,

Bon any nou des dels Indians! Ja sé que encara queda un dia, però com que vés a saber on serem, demà... (i ho dic tal qual, no en tenim ni idea, per variar. Cap suggeriment?)

Per cert, us passo el blog d'una gent, amics d'una companya de feina, que han fet una bogeria semblant a la vostra i fa poc han tornat a Barcelona. Potser us inspira, us ajuda, o el que sigui...

Un petó molt fort, guap@s!!!

Glow ha dit...

jajaja
aquí va l'adreça, quin cap...

http://rodalmon.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Hola! Com ja us ha dit la Glow aquí tot continua igual, jo crec que el nostre grup sap esperar força, mira és 31-12-07 i és pràcticament les 13h. i encara no sabem on anirem i ni tan sols ens trukem per saber si quedem... o sigui estem esperant no sabem molt bé el que, pro cada any igual, jejeje.

Un petó i fins l'any que ve.

taram ha dit...

Hi, nois,

Ja estem preparant el sopar de cap d'any. Volia copiar-me del vostre, però la foto és tan petita que més que una foto sembla un segell i no hi ha hagut manera de veure el que vau menjar. Sisplau, envieu-les que es puguin veure més grans. O sigui que farem com sempre sense copiar de ningú.
Us trobarem a faltar. Potser buscarem uns substituts.

Bon any nou everybody!

Anònim ha dit...

Hola Rodamons!!!
Us desitgem un bon fi d'any i començament millor!
Felicitat, amor i salud us desitgem pel 2008.
Ptons i una abraçaaaaaaaaaaaaada.

pilar ha dit...

Buaaa, buaaa....
Les vostres cadires buides, no ho podiem suportar, ja veureu, ja, qui les va ocupar! o serà per allò de "quien va a Sevilla...."
Anem a lo que toca BENVINGUT 2008!!!
que no vol dir que sigui un any buit! Em penso que encara em dura l'efecte del cava. Cuideu-vos molt i petoneeeets!!!

Mariona ha dit...

Bona tarda i bon any!!
Aquí al Montseny estem a -4º. Això de la màniga curta ni per estar per casa.
Us vam enyorar molt el dia de Sant Esteve.
Penso com en Josep pel que fa a la visió dels plats del dinar de Nadal.
Petons i fins a la propera.
Els Jabbour's

B. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
B. ha dit...

Vull desitjar un bon any 2008 a la parella dels rodamons i a tota la gent que els està seguint via Blog!
Un dels meus propòsits de cara el 2008 (i de molts anys més) és no deixar de somriure. A veure si els rodamons en diuen algun...
Que tingueu un bon any!

Una Abraçada!
Dimecres, 02 de Gener 2008, 19:30

Anònim ha dit...

hola Mireia i companyia. Els de Folgueroles, sempre atrassadets,no sabiem res del vostre blog fins el dia del dinar de familia que ens van donar la vostre adressa, naturalment imcomplerta. Pero amb fermesa i constancia l´hem trobada.
Els vostres relats i els delas comentaristes formen una gran familia: la fina ironia del Josep, l´amor calid de la Pilar, la despistada de la Gloria, la Mariona, la Yolanda, els companys de la diputacio i tots, tots els altres, destilen una estima molt gran. s´hi respira una pau i complicitat extraordinaries.
Desde aqui. volem per vosaltres, un bon any i una bona tasca.
fins sempre.
(m´agraden molt les ulleres.Molen)

Anònim ha dit...

Booon any 2008!!! Disfruteu de les esperes que quan torneu a Bcn ja no us faràn tanta gràcia, je, je!

Aquí les coses van com sempre, hi ha vaga dels conductors del bus, els de rodalies de renfe estàn que trinen, s'esperen augments de preus, ara plou i fa molt de fred...però la nit de cap d'any va ser molt divertida i de moment l'any comença amb alegria, je, je!

Moooolts petonets,

Silvia

Yolanda ha dit...

Bon any a tothom!!
Els Rodamons esperant tranquilament, la meitat dels comentaristes de festa de cap d'any.. Nosaltres avui hem tornat de Galícia de passar el cap d'any... plou a gairebé tota Espanya (la part nord), pero tranquilament... en canvi en arribar a Catalunya plou de manera estressada... plou molt, i molt ràpid, i ràpidament a una altra cosa... com som els catalans.. no podem fer res a poc a poc.. ni la pluja..

Respecte del mapa... aquestes ciutats que visiteu ara, les haurem de buscar al Google Earth abans de poder situar-les al mapa... M'ha agradat molt el nom de la ciutat del "ioga" Puttaparthi... sembla que traduïda de l'anglès fos "una festa de p.m.!!"

I una altra pregunta..(jeje), el mestre Sai Baba, va sortir al final o no..?

Petonets!!

Son les 19.04h. 8,7º a S.A.B. i veieu, ja no plou!!

Anònim ha dit...

Primer de tot molt bon 2008 a la Mireia i a l'Ignasi i a tota la colla que seguiu el seu blog. Estic d'acord amb el comentari del Josep de les fotos, a veure les properes si surten ampliades.
M'estic fent un embolic buscan les ciutats pel GOOGLE, aixó si ja les he situat dins de l'India, ja ho sap la Mireia que soc de la generació de les "Lexicon 80" i he de fer un esforç per navegar per Internet, fins i tot he tret un altre mapa i el posem al costat dels que va fer la Yoli per anar-vos seguin.
Un peto molt fort - Alícia

pilar ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
pilar ha dit...

4 de gener, avui fa un mes que vau marxar, això s'ha de celebrar, per lo bé que us va!!!
Us pensàveu que volem celebrar que vau marxar? NOOO!!! si de cas perquè queda un mes menys per tornar!
Com diuen els de Folgueroles, només llegint els comentaris es nota que tothom us estima molt i us troba a faltar.
Més petoneeets!!!

Anònim ha dit...

Hola Ignasi!
Desde Bcn desitjar-te a tu i a la Mireia un feliç any 2008 i que gaudiu força d'aquesta aventura.
Jo també demanaría que les fotografíes fossin més grans ja que així les podrem veure millor.
Ignasi els teus amics/es del gym. et trovem a faltar, però quina enveja em feu!!
Una abraçada!!
Anna H

Anònim ha dit...

Hola Rodamons, sou els REIS d'avui dia de REIS , una mica més especial que d'altes anys, o no ?? aqui la resta de la humanitat, com cada any ja sabeu, menjar, beure i família ... No canvia res.
A la feina, de moment, calma ; els esmorzars com sempre, pasant revista a la gent; i els que vieuen del " cuento " , segueixen igual.
Cuideu-vos i sapigueu que pensem molt en vosaltres. Salut i endavant !!!
3a

Anònim ha dit...

Hola gent! Anem a fer algun comentari dels vostres comentaris, que se'ns acumula la feina ;-)

- Glow, gracies pel blog, sempre va be poder estar en contacte amb gent que ha viscut experiencies similars. Per cert, ja m'explicareu a on vau anar a petar per Cap d'Any...
- Respecte al tamany de les fotos de Nadal, les va fer una companya del grup a una resolucio molt baixa, i si s'amplien mes es veuen pixelades. Com sou d'exigents! Quan torni a penjar fotos meves seran mes grans, ho prometo!
- Molt bo lo dels substituts que van ocupar les nostres cadires de cap d'any! Pero que sapiguen que tornarem, eh! Les cadires nomes les cedim temporalment!
- Borja, el proposit dels rodamons pel 2008 es... No tenir mes diarrea! No home, no, es broma! El nostre proposit es aprofitar intensament cada moment perque tant si es bo com dolent es unic i irrepetible.
- Yolanda, al final el mestre Sai Baba va sortir. De fet l'hem vist mes d'un dia i una vegada fins i tot va parlar, cosa que no fa mai. Va ser emocionant, pero al final jo ja no aguantava mes. Despres d'estar tres hores esperant assentada en flor de loto, ens va fotre un discurs a lo Fidel Castro d'un parell d'hores! Una mica mes i ha de venir una grua per aixecar-me del terra!!! Per ser que no xerra mai, deu n'hi do! Conyes a part, va ser molt intens i vam tenir molta sort d'estar alla en aquells moments unics.
- Anna H, em fa molta il.lusio tenir noticies teves, ha estat una gran sorpresa! Continua escribint i espero que disfrutis amb les nostres aventures. Una forta abracada.

Anònim ha dit...

Hola

Anònim ha dit...

Hola rodamons,

Ya he visto que os va fenomenal la aventura, me alegro mucho. Yo las fiestas las he pasado tranquilo en casita, nada de escesos que uno ya tiene una edad. Como ya te dije, Mireia, me dabas mucha envidia y como yo no soy tan valiente como para emprender una aventura como la vuestra, lo que sí que he hecho es comenzar otra vez a hacer yoga, ayer hice mi primera clase del año, y la verdad es que se nota cuando dejas de hacer una actividad: estoy totalmente "encarcarado" y sin flexibilidad, pero bueno, poco a poco cogeremos el ritmo y confianza. Bueno lo dicho, espero que hayais tenido unas buenas fiestas y os mando un beso muy fuerte.

Rafa