dissabte, 12 d’abril del 2008

La terra es el que queda, un cop els homes han desaparegut (dita maori)

Blue Lake


Blue Lake






Rotorua. Com molt be han dit la Montse i l'Angel Rptorua presenta una gran activitat termal. La regio esta coberta de craters destruits, pous de fang bullint, fumeroles de vapor i tot plegat fa una pudor d'ous podrits (sulfurs) que deu n'hi do! La piscina de la foto es un gran crater i el color de l'aigua es degut a la gran quantitat d'arsenic que conte (quant mes arsenic mes verda es l'aigua).



Rotorua. El color vermellos son precipitacions d'oxid de ferro.



Vapors, vapors i mes vapors que emergeixen d'aquesta piscina de fang bullint.




13 comentaris:

Anònim ha dit...

Apreciats comentaristes:

Us faig saber que des de que li heu dit a l'Igna que sembla David el Gnomo a mi m'heu amargat l'existencia. Ara cada mati em desperta cantant la canco "Soy un gnomo"! Jo de normal tinc un mal despertar pero ara, amb "soy un gnomo", es horroros!!! Ja no puc mes i m'he llencat a la beguda. Sort que aqui hi ha bon vi...

Mundet: jo tambe us enyoro i em fa molta il.lu que m'escriviu comentaris i m'aneu posant al corrent de tot.

Donem la benvinguda a la Marta (no ens podem creure que al final t'hagis atrevit a entrar al ciberespai!!!) i a la Sandra-Pere-Pol, que des de que s'han posat al dia amb internet tambe ens segueixen des de Vic.

Vinga, vinga, que com mes serem mes riurem!!!

Ah, preteniem anar uns dies a treballar a una granja, pero ara que tenim la valuosa informacio del Jaume, ens estem plantejant comprar-nos unes mascares anti-gas o deixar-ho correr ;-)

Mariona ha dit...

Hola de nou.
Quina passada de paissatges,els comentaris, com sempre ens fan sentir molt propers a vosaltres i alhora ens documenten dels llocs per on passeu.
Igna, t'has de platejar si et vols dir David i bé t'afaites un dit la barba i ens envieu una foto com a prova, la Mireia t'ho agrairà.
Molts petons i fins a la propera.

Anònim ha dit...

Hola parelleta, aquí en aquest spa natural quasi feu més bona cara vosaltres que nosaltres, que no ens manaca res.Ull!!, per si trobeu en "curro", les fotos són de catàleg de viatge. Molts petons.
Sandra-Pere-Pol.

Anònim ha dit...

desde qu´el patriarca JOSEPH ens va demanar que no ens fiquessin amb
l´Igna, aquest bloc no ha parat de ficar-se amb ell. Per qué será que
que els humans som aixís ?. Jo francament trobo a l´Igna investit
d´una serietat encomiable.
Mireia, deixa la veguda (no sé quina, pero es igual), escolta la
Cope i tornarás a ser feliç.
Gairebé no goso, pero em veig amb l´obligació de demanar.te que no facis mes fotos amb aigua. Es com
un despreci total als nostres sentiments.Fes fotos de deserts i similars i ens sentirem gratificats
al pensar que n´hi han d´altres pitjors que nosaltres.
A propòsit de pitjors, l´incombustible Corbacho, fins ara alcalde d´Hospitalet, president de la diputació fde Barcelona i no se quans càrrecs més, l´han fet ministre. I la mamá del millón, la Carme Chacón, ministre de DEFENSA.
Els caps de l´exércit están que trinen, amb una dona i a més (diuen) nacionalista que els mani.
El Barça de futbol, de basquet i de Handbol,molt malament. Un altre
any será.
He vist que als indrets de casa vostre a Vic, hi fan obres, sense
respectar res. Torna desseguida que
encara ho podrás salvar, o no quedará ni el cirerer.
Adéu i cuida i molt al de la missió
secreta.I vigileu amb els ....de les vaques, dels geissers i volcans. Aquí a la plana, ja sentim el cucut.

Yolanda ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Yolanda ha dit...

Hola Rodamons!!!
Què fa fred a Nova Zelanda?? com que veig a l'Ignasi amb el folre taronja, i la Mireia amb un anorak!!, i això que estan al costat dels vapors del fang bullint..
Això del Corbacho ministre...últimament nos ens duren gaire els presidents de la diputació... els dos últims ràpidament han promocionat com a ministres... veurem qui serà el pròxim; aquests nomenaments en caps de setmana no hi ha dret, no es pot fer safareig a la feina sobre qui serà el proper presi..

Buenu, ja he fet feina: Ja teniu disponible el nou mapa a:
http://img.godlike.cl/images/mapanewzea.jpg
(com sempre, copieu i enganxeu). Rodamons, si alguna cosa no quadra ja m'ho direu..

Petonets a tots!!

Són les 21.09h, i tenim 15,9º a Sant Andreu de la Barca. I el Pinxu es llepa les grapes...jeje

Yolanda ha dit...

Hola de nou!!

Us passo un altre link, amb la foto satèl·lit (amb permís de Google) de la zona de Roturoa i el Blue Lake...
http://img.godlike.cl/images/bluelake.jpg

Pets per tothom... vull dir, petons!! es que amb tot el que heu comentat dels gassos..

B. ha dit...

Hola Mireia & Ignasi!

Acabo de veure el vostre Blog i em trobo amb unes meravelloses fotografies de Nova Zelanda!M'agrada veure les fotos que aneu penjant, sobretot l'evolució tremenda de la barba de l'Ignasi.
espero per això que no li arribi als peus, que sinó... podria caure al trepitjar-la. (Acudit dolent que només entent l'Ignasi, que ell és expert en acudits!!)

Que us vagi tot molt bé i ja anireu actualitzant!

UNA ABRAÇADA MOLT FORTA

BORJA

Anònim ha dit...

RESISTIU!!
Espectacular i envejable el vostre bon aspecte, malgrat les dificultats del país: ous podrits, arsènic, fang bullint, òxid de ferro i els milions de remugants d’esfínter anal lleuger.
A, per cert, si trobeu al senyor mauri, pregunteu-li que passa amb els esmentats peluts quadrúpedes de pesada digestió, quan l’home ha desaparegut, es probable que ells també quedin, QUINA RÀBIA!!
petons
Jaume

Anònim ha dit...

"Kia ora" hola macos......M'alegra molt veure-os en Aotearoa "la tierra de la larga nube blanca". Us trobo guapíssims, feliços, plens de energia,..... El canvi de continent , països, cultures , gent , paisatges,..... no sé, us veig amb els ulls més rodons, el somriure mes allargat, la cara més ample .... ve a final de viatge com continueu així semblareu això - smile- ... petons Recomanacions Wellington el museu Mauri Te Papa Tongarewa i ferry cap illa Sud Nelson- Marlborough, ..Milford Sounds, els All Blacks o partit rugby, a Kaikoura balenes, esperar a 17h l’arribada dels blue and yelow eyed pingüins Otago Peninsula en Oamaru , el cant de foques i lleons marins a tota la costa, nocturn Kiwi ... colonial ciutat Chistchurch , Punakaiki coast amb lesPancake Rocks and Blowholes en el parc de Paparoa propera Greymouth..glaciars i a Invercargil albatros,...Crec que és l’únic país on trobes senyals de tràfic avisant del perill de creuament de pingüins,kiwis, foques... petons kia ora Gopi Isa

Anònim ha dit...

Hola macus!!! No posis com excusa la cançó de "soy un gnomo" per donar-te a la beguda!!! Ha de ser molt divertit despertar-se amb presència d'en David el Gnomo cantant-te a cau d'orella i envoltada d’aquests paisatges!!! ... Pensa que ell “siempre esta de buen humor!!!!” Molts petons

Anònim ha dit...

Hola David i Punt! Què sa fet de la mosca verda?
M'agrada que busquis qualsevol excusa per tirar-te a la beguda, està molt bé, així que David millor que la controlis.
Quin mal rotllo lo de les vaques, la mascarilla no és mala idea, ni tampoc començar a jalar-les. El paisatge una putada, aixó d'adonar-te que hi ha més món a part de les quatre parets que m'envolten...
Un pto

pilar ha dit...

Eeeii parella, hola!
No me'n puc estar d'escriure quatre línies per dir-vos que cada cop que obro el blog, m'encanto una estona amb les fotos, són molt boniques, la de l'arc de Sant Martí, la de l'aigua verda, els vapors sortint del centre de la terra envoltats de color vermell, si fòssim a la meva època diriem és l'infern!.... i sobretot vosaltres dos amb cara de felicitat, això és fantàstic!
Molts petonets!